收起左側

[綜合討論] 結束一年零兩個月的勁舞生涯 :(

-/3\` 嗚`屎忽星走左冇人俾我恰阿/_________\!

-放假要上勁舞阿pk>"<! 俾我sm多你幾場你先好走阿>_<![ps.系你拉`吾洗望*仲走?!同我企系度\0/!] <╮個人幻想中-.-...

-好拉=.=你要走吾阻你>0<!祝你工作返工開銀心`;賺到錢娶老婆;D!

ps`;你對我都吾系好惡姐` 不過好Q_Q惡之ma`-.-v 哈*

bY;`純糸傷*=]

回復 支持 反對

原帖由 `'牙蕉*×° 於 8-11-2008 01:04 發表
拜拜你條尾=]

閉閉/0\!
回復 支持 反對

原帖由 傷儿 於 8-11-2008 04:39 發表
-/3\` 嗚`屎忽星走左冇人俾我恰阿/_________\!

-放假要上勁舞阿pk>"_0

我會掛住你嫁啦\[]/!
番黎再恰你^0^! I LOVE 恰你-,- 吾會博咀=.=! 生性啦衰女v_v!
回復 支持 反對

回復 23# 的帖子

-小你?!  我衰女\0/'?

-壹睇就知我; 純情純品乖交齊功課上堂專心努力學習上課不偷懶考試溫書測驗做練習.. [下刪千字型容詞;]

-仲要中意恰我-.-` 女你都恰吾系人阿>_<! [尼句講笑-.-v]

-用咩掛先>_<衣架好冇>_<?
回復 支持 反對

咳咳咳 '
今日喉嚨呢-_-!發炎w0r -,-
上面果條友你真係好乖女阿^0^..
日日唸埋D ' 正常到吾正常既運動 ' 可^^?
努力練自由啦你-,-! 9LV都上吾到的KAI HI
回復 支持 反對

-樓上位人兄我梗乖女拉^0^v

-全藍星既人類都知我乖Q_Q吾通你吾系來自藍星>_<?

-我諗既運動至少比你做既運動正常-.-v

-我自由上到9lv拉>___________< 152f到架凸拉你`  [ps.雖然80y走f- -.. ]
回復 支持 反對

- v - 妹 '
哈哈-,-月叫月想笑 ' 今晚吾洗訓 a_a!
回復 支持 反對

原帖由 傷儿 於 8-11-2008 05:06 發表
-樓上位人兄我梗乖女拉^0^v

-全藍星既人類都知我乖Q_Q吾通你吾系來自藍星>_

=.= 乖你條毛 '
我來自火星 ' 你聽過未嫁 ' 未就去戲完睇下啦=.=!
我吾係講緊152果d9lv. 係310私服果D 9LV阿=.=! 醒D啦 ' 阿叔
回復 支持 反對

-忽U =.=郭柏星老哥-.-! 吾好訓拉你a"a

-你有冇睇keroro架\0/' 冇火星架`   我睇套戲叫做; 我老哥是死蠢-.-......

-我吾玩私服架\口/'  1個字` 哥蠢冇藥醫- -..

-尼度得你系男人囉^0^郭叔叔!
回復 支持 反對

月唸月似 ...
我簽名好鬼岩你^3^!
回復 支持 反對