樓主: m4a1ak47awp
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家討厭咩喪屍

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

大佬你打錯呀係bomber同witch
m4a1ak47awp 發表於 14-4-2009 10:47

下??
bomer??咩字黎@@?
你玩多幾次l4d先啦唔該=]

仲有你del左你果殺witch教學啦
教壞人!!事旦比把散黎都殺到la
洗好似你咁搞咁多咩!?
回復

- -  講真我咩喪屍都唔理  因為個個都有弱點  大隻老 邊射邊走 易打  不過得你一個既話就真係唉...  肥仔 一下射就射死 最緊要好eye力 如果係你身邊 面前 咁就要去自己人身邊 只少安全D  蛇仔 係就係有D煩 但係佢D聲同佢身邊D色好易睇到  因此都唔算幾煩既 最緊要你好EYE力 [飛老] 最易打
回復

擲火彈都燒死佢喇,重用槍
m4a1ak47awp 發表於 14-4-2009 19:45

哂左支火彈=.=!!
一槍打得死既野用火做咩....火係用黎救命同打tank的....
回復

smoker !! 有一次在死亡喪鐘最後那關(專家) 船到來了 我馬上和隊友走到碼頭 當我滿心歡喜地準跳上船上時 咦? 怎麼我離船越來越遠(囧)..... 之後才發現被smoker拖走..還被胖子來參一腳 (囧囧)  最後只能倒在地上看着船慢慢駛走.....
回復

smoker !! 有一次在死亡喪鐘最後那關(專家) 船到來了 我馬上和隊友走到碼頭 當我滿心歡喜地準跳上船上時 咦? 怎麼我離船越來越遠(囧)..... 之後才發現被smoker拖走..還被胖子來參一腳 (囧囧)  最後只能倒在地上看着 ...
kennethho3321 發表於 15-4-2009 22:19

同意....
smoker最鍾意係喪屍暴走死守緊既時候出黎拖你出黎俾人任斬....
回復

witch囉- -"
有聲但係唔知係邊度...
又要熄燈wo,好煩- -"
回復

咩刀.....TANK日日打到我得10HP HUNTER日日嚇死人
BOOMER 殺左佢=叫D殭屍來 -.- 個D你地刀知啦
回復

16# 當明尼克

拎散彈就話姐-_-拎m16未無野lu-_-比人拉住個時唔係即刻唔郁得嘛,射佢個頭末得lu,拎m16的話,10樓個位話要拎火殺隻witch,好似d彈仲珍貴過d火,如果要用火,不如唔好打算啦,就咁係佢頭上面跳過去未得lu,咁樣仲好玩啦,你地話係未先=]講返正題,如果d隊友唔係好合作,最煩係tank的說
回復

當然係tank la,跑得甘q快和打四下巳死[[bao_49]]
回復