打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (免費!)出左1年幾但重係甘正甘好玩既武俠極品網遊-九龍爭霸~入泥有正片睇@_@

我怕隻game好快汁=.=通常咁樣搞 都係同整隻gane果4公司有d問題=.=
等佢宗沖之前快d玩先得=.=
回復 支持 反對

大家加油ar~小弟都沖到上五龍2係霸洞升緊啦~~
有無黑道既朋友想一齊升呢?或者見到我都可以say聲hi嫁
小弟id:烈云~5~6~7同放假上線(e家五龍2成)
ps:最近無啦啦比人升左做副團長-3-(綠林想入會既朋友歡迎搵我收~thx)

回復 支持 反對

原帖由 [H]ting連環龍 於 14-2-2008 09:43 發表
我怕隻game好快汁=.=通常咁樣搞 都係同整隻gane果4公司有d問題=.=
等佢宗沖之前快d玩先得=.=

唔會~小弟有內幕消息知道3月會改版@_@
回復 支持 反對

之前夠話2月頭改板啦 未又係流料
回復 支持 反對

而家都冇咩game好玩啦,呢隻game好訓練耐性嫁..
玩全補岩哂d有耐性既人啦..
大家一齊玩啦
回復 支持 反對

大家努力d升lv阿~綠林/秘宮想入會者可以係game密我~我叫烈云~五龍3搏鬥一隻~thx
ps:另找1-2個黑道團合幫~意者pm我/+我msn傾:terry1023@msn.com
另收便宜吸血帽~"~
回復 支持 反對

原帖由 紫影` 於 19-2-2008 23:42 發表
而家都冇咩game好玩啦,呢隻game好訓練耐性嫁..
玩全補岩哂d有耐性既人啦..
大家一齊玩啦

除左全補其他職業都好好玩嫁~隨時玩到你上癮~呵呵~大家快d一齊來玩啦!
新手想問野/黑道既朋友想搵我一齊升lv可以係game搵烈云/+我msn:terry1023@msn.com
歡迎大家加入泥玩e隻game!
回復 支持 反對

我好辛苦升到周天火符la= = , 我係血戰魔 打怪好痛,但被怪打都係咁痛= =   有冇人一齊升= =[[bao_32]]
回復 支持 反對