樂古Nakuz

標題: 新人報到 [打印本頁]

作者: victor609    時間: 4-10-2012 20:33
標題: 新人報到
大家好, 我加入本壇無幾耐, 大家可以叫我VICTOR, 小弟多數玩JUBEAT同MAIMAI, 有時會玩玩RB, 多數係荷里活, VZ, 銀星等九龍東地方打, JUBILITY約7-8到, 不過我有D歌好廢/__\, I'M SO HAPPY, FLOWER果D係我剋星(我指JUBEAT) 前者有時A有時B, 後者就......唔好提喇, 各位大大唔好串我
JUBEAT COPIOUS卡名: AKB48*
JUBEAT SAUCER卡名(預定): CHIYUU-*
MAIMAI卡名: CHIYUU

各位請多多指教
作者: kirinx    時間: 4-10-2012 21:04
HALO...我jubility吾計10lv的話都有7....計埋就岩岩好7....

我反而8,9lv打得吾好 10lv就..1dd la= ="

希望有日online連到你 (y)
作者: soneyiu.    時間: 4-10-2012 21:22
我有見過你玩 但係唔記得你咩樣lu~

唔知你記唔記得我

copious卡名:SSY.
作者: 六神綱    時間: 4-10-2012 21:26
我時不時都會喺VZ出沒

唔知有冇機會撞到你呢

我saucer卡名:ALPH-RAY
作者: victor609    時間: 4-10-2012 21:38
HALO...我jubility吾計10lv的話都有7....計埋就岩岩好7....

我反而8,9lv打得吾好 10lv就..1dd la= ="

希 ...
kirinx 發表於 4-10-2012 21:04

我打10LV歌既話可能得6添/__\, 仲有好多剋星唔記得數, 隅田川果D=_=
好高興識到你^^ 得既話咪約出黎交流下
作者: victor609    時間: 4-10-2012 21:39
我有見過你玩 但係唔記得你咩樣lu~

唔知你記唔記得我

copious卡名:SSY.
soneyiu. 發表於 4-10-2012 21:22

我都無乜印象喇, 因為我見過太多玩家了, 我肥仔黎的, 得既話咪約出黎交流下^^
作者: victor609    時間: 4-10-2012 21:40
我時不時都會喺VZ出沒

唔知有冇機會撞到你呢

我saucer卡名:ALPH-RAY
六神綱 發表於 4-10-2012 21:26

實有機會既, 都係果句啦, 可以既話咪出黎交流下^^
作者: jimmg12    時間: 4-10-2012 21:47
樓主又岩AKB:$?
作者: 影之輪舞曲    時間: 4-10-2012 21:48
歡迎你=]
(好似得E到傾音Game先多人D)
多數出沒係銅鑼灣NWP同沙田沙龍
間中可能會去北角GW
Copious name: -3N0N-
Saucer name(預定): 3N0N-X3
作者: kirinx    時間: 4-10-2012 21:52
回復 5# victor609

我有10首10lv打系吾會跌中會上8...le個你明了...
9lv....jailbreak...slang個d真系難打到= ="
8lv..好小打...

btw saucer大部分歌都好好聽...所以準備去聽歌
双皿大好聽!!!!!!!!!!!!!

我見識太小...想識多d人一齊打...個feel會好d xd

講到出黎打...我只系識去荃金同天水圍haha
作者: 六神綱    時間: 4-10-2012 21:53
麻煩請上面善用編輯功能

都三連帖了就是呢(連帖會被扣分的~"~)

講多少少,我主要出沒的地點有荃金同VZ,當然你想約我去其他地方都應該OK的...
作者: victor609    時間: 4-10-2012 22:09
樓主又岩AKB?
jimmg12 發表於 4-10-2012 21:47

係呀, 我推河小西的, HEAVY ROTATION同麻煩的愛情刪左真係好可惜

歡迎你=]
(好似得E到傾音Game先多人D)
多數出沒係銅鑼灣NWP同沙田沙龍
間中可能會去北角GW
Copious name: - ...
影之輪舞曲 發表於 4-10-2012 21:48

好高興識到你, NWP我都有時去, 沙龍到一時時啦

回復  victor609

我有10首10lv打系吾會跌中會上8...le個你明了...
9lv....jailbreak...slang個d真系 ...
kirinx 發表於 4-10-2012 21:52

荃金同天水圍太遠了/__\點都好, 好高興識到你

麻煩請上面善用編輯功能

都三連帖了就是呢(連帖會被扣分的~"~)

講多少少,我主要出沒的地點有荃金同VZ,當 ...
六神綱 發表於 4-10-2012 21:53

OK, 下次唔敢了, VZ唔錯呀, 可能見到你呢^^
作者: soneyiu.    時間: 4-10-2012 22:45
預計禮拜六/日會出VZ/銀星玩

視符銀星更新上saucer未同價錢如何

if銀星未上saucer會去vz

見到可以say個hi

saucer預定叫:Y-TL
作者: jimmg12    時間: 4-10-2012 22:52
係呀, 我推河小西的, HEAVY ROTATION同麻煩的愛情刪左真係好可惜

好高興識到你, NWP我都有時去, 沙龍 ...
victor609 發表於 4-10-2012 22:09

HR神曲咁都刪:'(
仲要宜家未有AKB新曲.....

去玩洗衣機算:'(
作者: victor609    時間: 4-10-2012 23:16
預計禮拜六/日會出VZ/銀星玩

視符銀星更新上saucer未同價錢如何

if銀星未上saucer會去vz

見到可以say個h ...
soneyiu. 發表於 4-10-2012 22:45

我估價錢到到都差唔多架喇, 預定卡名係CHIYUU-* 禮拜六會去九龍灣, 但唔知打唔打到機

HR神曲咁都刪
仲要宜家未有AKB新曲.....

去玩洗衣機算
jimmg12 發表於 4-10-2012 22:52

HR咁多人打都刪, 我RECORD 993都排成萬位, 都唔知K社想點, 如果JUBEAT有BEGINNER
都幾好LOL

洗衣機EVERYDAY EXPERT A+ , HR EXPERT A- -, 好難S
作者: lll161616    時間: 5-10-2012 01:40
我估價錢到到都差唔多架喇, 預定卡名係CHIYUU-* 禮拜六會去九龍灣, 但唔知打唔打到機

HR咁多人打都刪 ...
victor609 發表於 4/10/2012 23:16

HI,你好,請別再連帖啊!!!!!!!!!!!!!!!!!

見過你3,4次lol

COPIOUS: STEVEN L
SAUCER: POKE-DEX
作者: Torchic╳小火雞    時間: 5-10-2012 01:46

多多指教

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2