樂古Nakuz

標題: 新手一問 [打印本頁]

作者: 留戀    時間: 19-12-2009 17:49
標題: 新手一問
我想問下騎士好唔好玩嫁,如果玩騎士點加點嫁,教一教小弟  thx
作者: EY3P    時間: 19-12-2009 17:57
我想問下騎士好唔好玩嫁,如果玩騎士點加點嫁,教一教小弟  thx
留戀 發表於 19-12-2009 17:49

歡迎你=P
建議點全敏..
。榮耀世紀Online。綜合攻略http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3807472&extra=page%3D1
作者: 臭褲    時間: 20-12-2009 22:19
全敏ok拉嫁 吾洗理甘多
騎士 2轉要型就玩聖劍(有$佬專玩 神裝秒怪秒人)
皇騎就個人覺得 都ok 不過 秒怪難d
作者: EY3P    時間: 20-12-2009 22:22
全敏ok拉嫁 吾洗理甘多
騎士 2轉要型就玩聖劍(有$佬專玩 神裝秒怪秒人)
皇騎就個人覺得 都ok 不過 秒怪難d
臭褲 發表於 20-12-2009 22:19

我之前玩開聖劍..
玩落覺得皇騎好似容易升啲 .v.''
作者: nakuz_445634    時間: 21-12-2009 12:39
我之前玩開聖劍..
玩落覺得皇騎好似容易升啲 .v.''
EY3P 發表於 20-12-2009 22:22

皇家真係好悶嫁= =
比我重玩的話我一定會玩聖劍都唔要玩皇家 [[onion_48]]
悶到嘔[[onion_41]]
作者: EY3P    時間: 21-12-2009 12:40
皇家真係好悶嫁= =
比我重玩的話我一定會玩聖劍都唔要玩皇家 [[onion_48]]
悶到嘔[[onion_41]]
nakuz_445634 發表於 21-12-2009 12:39

聖劍我覺得冇點裝一定比怪秒=3='' 皇騎起碼有招盾技 .V.''
作者: bbman213    時間: 21-12-2009 13:09
玩賞金好咩~~~!
一路上網都冇問題- -
唔會慢好多XD
作者: nakuz_445634    時間: 20-1-2010 21:35
賞金好悶嫁= =
d技又先
都不型的[[onion_25]]
作者: EY3P    時間: 20-1-2010 22:50
賞金好悶嫁= =
d技又先
都不型的[[onion_25]]
nakuz_445634 發表於 20-1-2010 21:35

精靈比人背住..超爽=P

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2