樓主: Ayumi@Gameone
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關於3.5問題

點解個名   有  [  ﹏   ]     就唔比入家族-.-
果班人好慘wo -.-   
真係冇方法-.-?
回復 支持 反對

總結3.5遊戲BUG

1.家族排名及出席不更新 , 就算更新,時間都不是24:00(最近更新係2日前)
2. \ , / , ﹏ 等等符號不能允許加入及拒絕加入
3.高級大獎賽有家族的玩家完成第1場後全彈
4.歌詞道具部份歌曲亂碼問題
5.玩遊戲時 , ctrl +3及4 (普通頻 = 家族頻) ,只是顯示名稱掉轉
6.家族勁舞通人數及成員不準確

問題2 符圖 , 右邊全員均為有不能允許加入及拒絕加入
http://i84.photobucket.com/albums/k9/lung1233/2008_5_18_23754.jpg

其他彈game / 藍畫面 / 重機 我不歸納在這裡 , 因為大部分人沒發生問題 , 不當作遊戲BUG

BY元氣家族

回復 支持 反對

藍色畫面問題一問 佢話我張顯示卡係最新的 我張顯示卡係NDIVIA GeForce 8400 佢話係最新既板本 關於我既系統係Window Vista 唔該幫幫忙...
回復 支持 反對

原帖由 飄紅 於 17-5-2008 09:25 發表
其實我想講...就算個個玩家電腦有十個核心...
顯示咭最頂級...都係無用...因為問題在於
勁舞問題!
若要問各玩家出現咩問題..倒如問點解更新前後
咁大變化

姐姐仔
gameone唔係負責研究呢個程式
係管理你地  賣下點數  出下新野
你成日講佢有問題
你又唔講清楚咩問題
你用咩電腦配備
出現咩錯誤或其他問題
仲有你日日回覆都冇用=__="
人地要打字報告返上去韓國
仲要等韓國查出問題先回答到你架

仲有
你係到回覆想同gameone講
我唔想玩
仲有係到踩衰緊勁舞團lo

回復 支持 反對

我睇到符號問題...
我建議gameone
你整張改名卡比有需要既人用好過啦
唔係你有排煩
回復 支持 反對

原帖由 飄紅 於 18-5-2008 13:11 發表

都唔係第一次架 la~ 玩家既錢先搵到足...
一有問題果陣...推晒玩家部機身上..
如果我地部機唔附合勁舞既話...咁本未更新
3.5 果陣都玩唔到架 la..係要偏偏更新完先有事?

如果係話玩家部機有事...

我估係因為更新完3.5既需求增大了

令到部機達唔到隻game既需求

導致3.5版出事.....
回復 支持 反對

原帖由 samuel473 於 20-5-2008 21:06 發表

如果係話玩家部機有事...

我估係因為更新完3.5既需求增大了

令到部機達唔到隻game既需求

導致3.5版出事.....

你有無睇之前回果 d post 架? 有 d 玩家講左 la
佢用緊靚機達到晒勁舞要求架la..都係出現厘個問題 !
如果你咁講法即係話我地電腦搞到 3.5 淋檔呀???
家陣好明顯一更新完 3.5 搞成咁  la....
係有事既話一早玩唔到 la...洗等到 3.5 ..=v=
回復 支持 反對

原帖由 李家家 於 20-5-2008 19:22 發表

姐姐仔
gameone唔係負責研究呢個程式
係管理你地  賣下點數  出下新野
你成日講佢有問題
你又唔講清楚咩問題
你用咩電腦配備
出現咩錯誤或其他問題
仲有你日日回覆都冇用=__="
人地要打字報告返上去韓國
...

你都幾好笑 ! 以家得我一個話玩唔到呀?
得我一個噪呀?? 乜我打咁大段野有講過 "我唔玩勁舞" 嗎???
家陣係 3.5 令到我地 d 玩家 "想退出炸" 唔該你 "睇" 晒 d 回 post 先講野 la
我最憎d 人識小小扮代表..向到自作聰明...做作家 la..
回復 支持 反對

我入到game...但選完server後~就彈game...
TEXTURE/gui/common/popup/popi3_11.dss Not Found

未出3.5前..無啦啦又入唔到game.,諗住等3.5出..先一次過安啦,

點知................又係玩唔得既..........[[bao_25]] [[bao_25]]
回復 支持 反對

藍色畫面><........
回復 支持 反對