樓主: jeffreyykleung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 不滅d人怕死到要轉國

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

成日話魔塚d人好勁,勁到點先?我地趙ser d人都睇唔到你地d秘文~講下自己有咩秘文嗎~咁先可以同不滅比較下嗎~
kitkitwin 發表於 17-6-2009 15:45

基本上強化用白色  秘文用如意  (心心心)

蜀國不嬲都係幾個團打一個團架啦;P 圍嘔緊係好過單挑啦
1個打1個  睇技術
400個打100個   緊係400個贏啦  100個都贏到400個既話   果400唔好玩啦
回復 支持 反對

其實講真...駛乜轉國呢...
個個都想投靠大國而玩既話...
赤壁第時係咪得番蜀國?!
打機者~俾人打咪俾人打~
我地魔塚都經常俾幾個團圍嫁啦~
so???幾個月前一乂一賣左ac我地都成日講~
無左我地班魔塚享度...你地仲有咁多交打...?
沖秘文用黎打副本咯~
so駛乜為驚俾人打而轉國....學埋俾十金帶人打軒轅果個咁....o徒氣~
仲諗住合 ser之後真係會平均番d...又諗住合ser之後會有個團行出黎好似魔塚咁唔怕俾幾個團圍~
而家無啦~大家不如叫 gm褶左魏國佢~魏國都無哂人~
我係魔塚打雜~~~ A__Av命不~~~~
回復 支持 反對

都唔知啲人係咪別有用心 開POST講垃圾不滅怕死轉國 又會 變左講魔塚有品冇品既問題

但我而家見到既係 夢幻團仲無品過以前個魔塚囉
郁啲就洗大頻 有人生日 有人結婚 又洗
打嬴打輸 又洗 果次洗足成分鐘啦 打個V字手勢~服左你地。

人地而家討論緊三國平衡 啲人又無事多一事 ~ 咩人別有用心 明眼人 一睇就睇得出

最後 非常同意 藍向晚講既野~

而家根本都唔係講佢自唔自由,講既係佢最後縮沙啵…而且到底有冇人做左啲咩手腳 就唔知~

唔好對號入座
回復 支持 反對

我都本以為可以三國平衡一點會比較好,誰知人家給人扇風點火幾下,也轉蜀國去了,說是立場不堅定也不為過~@ @

不過蜀國呢招真高阿~_~ 蜀人向來都喜歡來陰的…更喜歡幾團打一團…真不知樂趣何在…

吳國跟魏國交好~ ...
藍魅 發表於 18-6-2009 11:04

蜀國唔係得一個人嫁...
點可以話獨樂呀...?
佢地轉蜀國,.,
蜀國從此多左個淆底團,,.
回復 支持 反對

我都本以為可以三國平衡一點會比較好,誰知人家給人扇風點火幾下,也轉蜀國去了,說是立場不堅定也不為過~@ @

不過蜀國呢招真高阿~_~ 蜀人向來都喜歡來陰的…更喜歡幾團打一團…真不知樂趣何在…

吳國跟魏國交好~ ...
藍魅 發表於 18-6-2009 11:04

不滅入到魏國都唔會幫得到D咩...
平衡都唔會改變
可能只係多左D口水佬咋
回復 支持 反對

[[onion_40]]未合sev都咁多人講~~
合左咪仲好玩[[onion_55]]
回復 支持 反對

問心講句..魔塚團..裝都相當強..
差唔多有70%全金..加上.佢地打交好齊人..
打起上黎戰術都用得好好...不過由於太串.做既野令到好多人反感..
變相成日比人話...不過..開呢個post既樓主..不滅轉唔轉國係佢地既自由..
...
kitlovekwai 發表於 17-6-2009 17:10

蜀國跟本就係一班怕比人打既人既難民謍...夢幻團果時未又係比我地開紅打到去轉蜀...又唔見你地果時轉魏...e家講到自己個團幾大幾大...果時係吳國痴魔塚...入到蜀國痴蜀都...e家又扮咩正義丫...
回復 支持 反對

蜀國跟本就係一班怕比人打既人既難民謍...夢幻團果時未又係比我地開紅打到去轉蜀...又唔見你地果時轉魏...e家講到自己個團幾大幾大...果時係吳國痴魔塚...入到蜀國痴蜀都...e家又扮咩正義丫... ...
=龍崎= 發表於 18-6-2009 21:26

開紅..同國開紅..勁.[[onion_51]]
轉蜀係為左打你地...話我地痴庶地= ="隨你點講吧.
不過有人因為個人恩怨..令同國反目.我就真係服哂..
仲有..我地冇講過我地有幾大...= =?正義...?
回復 支持 反對

以我所知..我有朋友係趙SER..佢話我知!!趙SERD團!!一半係死人!!打戰場都無人打
所以兩個大團....不滅同楓花都要轉團轉國!!楓花好似去吳國到  不滅好似去蜀
5通人地甘樣兩個團都5轉得???就叫垃圾??  加上人地趙SER遲玩咁多...睇諒下人地LA
合SER只係識得扮勁..恰佢地!!!同孫SER我都覺得好丟架..反省下LA
5好小我呀...都係講事實咋
回復 支持 反對